Latest Movie :

Regina Episodul 13 Online Fara Intrerupere



Vezi Regina Episodul 13 Online Fara Intrerupere


Regina este povestea în care personajele din Inimă de Ţigan, fenomenul de televiziune care a făcut istorie în România, se împletesc într-un decor suprinzător cu personaje noi de mare forţă şi sensibilitate.

Două lumi se înfruntă de multă vreme în universul ţigănesc: ţiganii tradiţionalişti şi cei care şi-au pierdut identitatea. Echilibrul este pe cale să se destrame din momentul în care Don Antonucci (Dan Condurache), partenerul din umbră al lui State Potcovaru (Gheorghe Vişu), îşi face apariţia pentru a se stabili în şatră împreună cu familia. Este carismatic, influent şi răzbunător. Trecutul lui de traficant de carne vie, droguri şi arme rămâne ascuns şi nimeni nu bănuieşte motivele care l-au determinat să se reîntoarcă în România. Acum Don Antonucci nu este dispus să piardă chiar dacă trebuie să sacrifice o lume întreagă.
Regina (Diana Dumitrescu), fiica adoptivă a lui Don, atrage atenţia tuturor: chipul ei frumos cu trăsături nobile contrastează puternic cu comportamentul de fiinţă sălbăticită. Dincolo de contraste, ea ascunde însă un secret în forma unui medalion regal. Transformarea Reginei dintr-o fiinţă terorizată şi interiorizată, într-o femeie frumoasă şi plină de viaţă va începe din momentul în care ea se îndrăgosteşte de Cosmin (Bogdan Albulescu), un ţigan aciuat în şatra lui Aurică (Gheorghe Dinică).

Categoria : Drama | Romantic | Dragoste
Actori: Marin Moraru, Nicoleta Luciu, Diana Dumitrescu, Stela Popescu, Gheorghe Dinică, Augustin Viziru
Durata : 50 minute/Episod



Pentru a viziona filme online fără intreruperi, apasați butonul Play apoi Pause si lăsați filmul sa se încarce aproximativ 4-5 minute! 


Share this article :

+ comentarii + 1 comentarii

5 martie 2022 la 02:24

Titanium trim reviews - the Home of ITARIC TANES
TANES by TitaniumScale is a babyliss titanium flat iron unique titanium pot gaming concept. It combines the mens titanium watches elements of traditional gaming with the 2020 ford ecosport titanium modern technologies titanium dioxide formula for

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2013. Filme Online - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger